Daarom vers vlees!


Vers vlees is gezonde, natuurlijke voeding! Het lost vrijwel alle huid- en darmklachten snel op!
Honden stammen af van de wolf en zijn vleeseters (carnivoren). Ondanks dat de meeste van onze honden qua uiterlijk niet echt meer op de wilde wolf lijkt, is hun gebit en maagdarmkanaal nog steeds precies hetzelfde. Honden hebben een kort maagdarmstelsel, omdat vlees snel verteert. De mens heeft echter ingegrepen door voorbewerkt voedsel te verschaffen in de vorm van onder andere droogvoer. Inmiddels wordt steeds duidelijker dat dit droogvoer niet dezelfde enzymen en voedingsstoffen bevat die vers voer wel heeft. En wat is er dan logischer dan de honden te geven waar ze voor gemaakt zijn?

Ik ben van mening dat het zelf bereiden van verse maaltijden het allerbeste is.Maar dan moet je er wel helemaal achter staan en je er voldoende in verdiepen om ervoor te zorgen dat de hond alle stoffen krijgt die hij nodig heeft en in de juiste verhoudingen! Op internet is daar veel informatie over te vinden zoek bijvoorbeeld maar eens onder "barfen". Een aanrader is het boek : VOER VOOR CARNIVOREN geschreven door dierenarts Tannetje Koning.
Een prima alternatief voor zelf samenstellen is de kant en klare vers vlees-maaltijden die ik hier verkoop, hier zit alles al in zoals vlees, bot en organen. Ik geef dit ook aan mijn eigen honden. Heel belangrijk is dan AFWISSELING van diersoorten en liefst ook van merken! Zo voorkom je tekorten! (zie ook de info bij "compleet menu")

Vers vlees is niet alleen lekker, het is ook gezond. Het bevat namelijk een aantal belangrijke eigenschappen:
- Vers vlees is onverhit verwerkt en heeft een prebiotische werking. Dit is goed voor het maag- en darmkanaal!
- Uit de praktijk blijkt een zeer hoge acceptatie onder honden (en katten)
- Omdat het geen onnatuurlijke en belastende stoffen bevat, is het veel gezonder en licht verteerbaar
- De vitaminen en mineralen zijn 100% natuurlijk en niet synthetisch
- Het bevat géén antioxidanten of conserveringsstoffen omdat het in de vriezer wordt bewaard
- Het bevat géén kleur-, geur- ,smaakstoffen, bindmiddelen of vulmiddelen
- Probleemoplosser bij diverse gezondheidsproblemen Voorbeelden: huid-, vacht-, gebits-, verterings- en gedragsproblemen.

Jouw hond:
- Krijgt een mooiere vacht die niet stinkt
- Heeft minder last van tandsteen, en minder slechte adem
- Krijgt beter functionerende organen
- Zal meer in balans zijn (minder hyper) en gezonder
- Zal minder ziek zijn door een veel betere weerstand
- Zal iedere dag weer genieten van zijn/haar maaltijd

Overstappen op vers vlees kan geleidelijk of direct. Meng echter nooit brokken met vlees in één maaltijd! Er kán een ontgiftingsreactie ontstaan als je overstapt naar vers vlees voeding. Bijvoorbeeld bultjes, rode vlekken, diarree maar dit is tijdelijk. Na verloop van tijd zul je blij zijn dat je bent overgestapt naar GEZONDE VOEDING en je zult het zéker GAAN ZIEN EN MERKEN AAN JE HOND!