Privacyverklaring


Verse Hondenvoeding Twente, gevestigd aan Oosterstraat 40
Enschede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.versehondenvoeding-twente.nl Oosterstraat 40 Enschede
info@versehondenvoeding-twente.nl
Telefooonnummer:06-19693806

Persoonsgegevens die wij verwerken
Verse Hondenvoeding Twente verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt door middel van een bestelling.
Wij houden jouw privégegevens privé. Je hoeft alleen de gegevens op te geven die we nodig hebben zodat we weten wie wat besteld heeft bij ons. Geef dus geen onnodige gegevens op die wij niet nodig hebben!
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij minimaal nodig hebben voor je bestelling in de webshop:
- Geslacht: (is een verplichting in het webshop-programma)
- Naam: zo weten wij wie er iets heeft besteld.
- E-mailadres: hier wordt automatisch een bevestiging van je bestelling naartoe gestuurd.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij je persoonsgegevens
Verse Hondenvoeding Twente verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Om je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om je bestelling klaar te kunnen maken voor afhalen.

Waar worden je gegevens opgeslagen
- Je gegevens (zoals je die hebt opgegeven bij je bestelling)bewaren wij voor de eigen administratie en voor de belastingdienst. Deze gegevens worden bewaard op papier en op één computer die goed beveiligd is. Deze gegevens zijn niet toegankelijk voor onbevoegden.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Verse Hondenvoeding Twente bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. De wettelijke fiscale bewaarplicht bedraagt 7 jaar. Daarna worden alle gegevens verwijderd en/of vernietigd.

Delen van persoonsgegevens met derden
Verse Hondenvoeding Twente verstrekt geen gegevens van jou aan derden! Alleen als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Verse Hondenvoeding Twente gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je heeft het recht om je gegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Wil je inzage krijgen in jouw persoonsgegevens? Of wil je je gegevens wijzigen? Geef het aan ons door per email. Je hebt het zelf in de hand door minder gegevens achter te laten tijdens je bestelling. Hierboven zie je welke gegevens er nodig zijn om een bestelling te kunnen doen. GEEF NIET MEER PERSOONLIJKE GEGEVENS OP DAN STRIKT NOODZAKELIJK. Wil je geen gegevens inbrengen in de webshop, dan bestaat ook de mogelijkheid om per email of telefoon of WhatsApp je bestelling door te geven. Hierboven zie je onze contactgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Verse Hondenvoeding Twente neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of als je andere klachten of  vragen over je gegevens en over de beveiliging daarvan hebt, neem dan contact op met onze klantenservice via info@versehondenvoeding-twente.nl